HCPs disclosure 2021

PAG disclosure 2021

EFPIA DISCLOSURE CODE 2020

PAG EFPIA DISCLOSURE CODE 2020

Инфографик ран карцином на бели дробови

DHCP Actemra letter

стрип „Авантурите на СМАрагдната Ада“

Ада во подводни откритија

Ада во големата класика

Ада во мјузикл

Дневникот на капетанот

Островот на пиратите

Водич за подготовка на Evrysdi со калкулатор

Картичка за дозирање на Evrysdi

Календар за возрасни Evrysdi

Календар за деца Evrysdi

Инструкции за употреба на Evrysdi за пациенти

Инструкции за употреба на торба за ладење

Водич за дозирање и подготовка на Evrysdi

Табела за дозирање на Evrysdi

Промотивна брошура за Evrysdi

10 години партнерство во спинална мускулна атрофија

Razbiranje na motornite skali i SMAIS vo kontekst na merenjata na ishodite kaj SMA

Kadcyla едукативен материјал за здравствени работници

Esbriet безбедносна листа

Tecentriq прирачник за LC

Теcentriq HCC doziranje

Tecentriq DHCPL

Tecentriq - karticka za pacienti

MabThera, брошура за здравствени работници

MabThera, брошура за пациенти

Од дијагноза до третман - да се разбере ракот на дојка

Razbiranje na znacenjeto na HER2 pozitivniot rak na dojka

HER2 - infographic

МК - Broshura za zdravstveni rabotnici

MK - Broshura za pacienti

MK - Karticka za informiranje na pacienti

MK - Upatstvo za doziranje

infographic za CLL

Infographic za karcinom na dojka

infografic - da gi razbereme limfomite

TNBC karticka

Tecentriq TNBC

Tecentriq LC, UC karticka

Хируршко искуство HAVEN 1- 4 кај лица со хемофилија А

Улогата на SMN протеин кај СМА

Priracnik za mentalno zdravje COVID-19

Прирачник за пациенти Zelboraf + Cotellic

Melanoma Heroes

Скали за мерење на функциите кај СМА

ABCDEs

COVID-19 IPF

Прирачник за пациенти кои примаат ESBRIET

Едукативни материјали за пациенти HEMLIBRA

Водич за caregiver HEMLIBRA

Водич за здравствени работници HEMLIBRA

Водич за лаборанти HEMLIBRA

Infographic геномско тестирање

Infographic HCC

Почетна доза HEMLIBRA

Доза на одржување HEMLIBRA

DLBCL_MK_Infographic

Karticka za doziranje Avastin

Брошура Esbriet

Клинички студии risdiplam

Прирачник за пациенти Alecensa

Karticka za doziranje Perjeta

karticka za doziranje Alecensa

karticka za doziranje Kadcyla

karticka za doziranje Zelboraf i Cotellic

инфографик ИПФ с

brosura za bioslicni

инфографик здив ИПФ

Trojno negativen karcinom na dojka_MK

LymphAware

инфографик имунотерапија

инфографик имунотерапија 2

инфографик АLK

инфографик LC

инфографик SCLC

инфографик хемофилија

инфографик PV

Hantingtonova bolest

Vodic za administracija na OCREVUS

spinalna muskulna atrofija

ИПФ