За Рош дијагностика

Наш приоритет е да се грижиме за здравјето и квалитетот на животот на пациентите ширум светот, поради што развиваме и спроведуваме иновативни и сеопфатни решенија во три клучни дијагностички и терапевтски области: превенција на болести, дијагностицирање и лекување.

 

Дознајте повеќе

 

Obszary Działalności

Poznaj nasze produkty

Management Center

Przydatne materiały

LabForum

Zobacz najnowszy numer

Skontaktuj się z nami

 

Roche Diagnostics Polska sp. z o.o.
ul. Bobrowiecka 8
00-728 Warszawa

tel. Recepcja: +48 22 481 55 55
fax: +48 22 481 55 99
e-mail: [email protected]
IOD: [email protected]

Regionalne Centrum Wsparcia Klienta - RCSC

tel. 0 800 909 505 (numer bezpłatny)
tel. +48 22 481 54 54
e-mail: [email protected]