Запознајте се накратко со Рош

Пионер во здравството

Пионер во здравството

Ние сме посветени на подобрување на животот од основањето на компанијата во 1896 година во Базел, Швајцарија. Денес, Рош создава иновативни лекови и дијагностички тестови кои им помагаат на милиони пациенти на глобално ниво.
Повеќе

Лидер во персонализираната здравствена заштита

Лидер во персонализираната здравствена заштита

Рош беше една од првите компании која откри целни третмани за пациентите. Со нашата комбинирана сила во фармацевтски производи и дијагностика, ние сме подобро опремени од било која друга компанија за понатамошно управување со персонализираната здравствена заштита. Две третини од нашите проекти за истражување и развој се развиваат со придружна дијагностика.
Повеќе

Најголема биотехнолошка компанија во светот

Најголема биотехнолошка компанија во светот

Ние сме светски број 1 во биотехнологија со 14 биофармацевтски производи на пазарот. Над половина од молекулите во развој се биофармацевтски производи, што ни овозможува да испорачаме подобри целни терапии.
Повеќе

Глобален лидер во третман на малигни болести

Глобален лидер во третман на малигни болести

Ние сме лидери во истражувањето и лекувањето на малигните болести повеќе од 50 години, со лекови за карцином на дојка, кожа, дебело црево, јајници, бели дробови и бројни други малигни болести.
Повеќе

Светски лидер за ин-витро дијагностика

Светски лидер за ин-витро дијагностика

Ние им нудиме на лекарите исцрпни информации за да ги водат третманите и да одговорат на повеќе прашања на пациентите од која било друга компанија. Нашите тестови им овозможуваат на болниците и лабораториите да ги доставуваат тие информации брзо и сигурно.
Повеќе

Посветен инвеститор во иновации

Посветен инвеститор во иновации

Инвестираме околу 9 милијарди швајцарски франци во истражување и развој секоја година, бидејќи иновацијата е во нашата срж. Ова е меѓу највисоките инвестиции во истражување и развој во светот во сите индустрии.
Повеќе

Одлично место за работа

Одлично место за работа

Ние сме сила од над 98.000 луѓе кои работат заедно во повеќе од 150 земји. Рош постојано е рангиран како најдобар избор на работодавач од страна на своите вработени и од надворешни институции.
Повеќе

A sustainable company

Одржлива компанија

Долги години по ред сме признати од Индексите на одржливост на Dow Jones како лидер во одржливоста во рамките на нашата индустрија.
Повеќе