Materijali

HCPs disclosure 2021PAG disclosure 2021EFPIA DISCLOSURE CODE 2020PAG EFPIA DISCLOSURE CODE 2020Soopstenie donacijaИнфографик ран карцином на бели дробовиDHCP Actemra letterстрип „Авантурите на СМАрагдната Ада“Ада во подводни откритијаАда во големата класикаАда во мјузиклДневникот на капетанотОстровот на пиратитеИнфографик СМАИнфографик ДМДВодич за подготовка на Evrysdi со калкулаторКартичка за дозирање на EvrysdiКалендар за возрасни EvrysdiКалендар за деца EvrysdiИнструкции за употреба на Evrysdi за пациентиИнструкции за употреба на торба за ладењеВодич за дозирање и подготовка на EvrysdiТабела за дозирање на EvrysdiПромотивна брошура за Evrysdi10 години партнерство во спинална мускулна атрофијаRazbiranje na motornite skali i SMAIS vo kontekst na merenjata na ishodite kaj SMAKadcyla едукативен материјал за здравствени работнициEsbriet безбедносна листаTecentriq прирачник за LCТеcentriq HCC doziranjeTecentriq DHCPLTecentriq - karticka za pacientiMabThera, брошура за здравствени работнициMabThera, брошура за пациентиОд дијагноза до третман - да се разбере ракот на дојкаRazbiranje na znacenjeto na HER2 pozitivniot rak na dojkaHER2 - infographicМК - Broshura za zdravstveni rabotniciMK - Broshura za pacientiMK - Karticka za informiranje na pacientiMK - Upatstvo za doziranjeinfographic za CLLInfographic za karcinom na dojkainfografic - da gi razbereme limfomiteTNBC kartickaTecentriq TNBCTecentriq LC, UC kartickaХируршко искуство HAVEN 1- 4 кај лица со хемофилија АУлогата на SMN протеин кај СМАPriracnik za mentalno zdravje COVID-19Прирачник за пациенти Zelboraf + CotellicMelanoma HeroesСкали за мерење на функциите кај СМАABCDEsCOVID-19 IPFПрирачник за пациенти кои примаат ESBRIETЕдукативни материјали за пациенти HEMLIBRAВодич за caregiver HEMLIBRAВодич за здравствени работници HEMLIBRAВодич за лаборанти HEMLIBRAInfographic геномско тестирањеInfographic HCCПочетна доза HEMLIBRAДоза на одржување HEMLIBRADLBCL_MK_InfographicKarticka za doziranje AvastinБрошура EsbrietКлинички студии risdiplamПрирачник за пациенти AlecensaKarticka za doziranje Perjetakarticka za doziranje Alecensakarticka za doziranje Kadcylakarticka za doziranje Zelboraf i Cotellicинфографик ИПФ сbrosura za bioslicniинфографик здив ИПФTrojno negativen karcinom na dojka_MKLymphAwareинфографик имунотерапијаинфографик имунотерапија 2инфографик АLKинфографик LCинфографик SCLCинфографик хемофилијаинфографик PVHantingtonova bolestVodic za administracija na OCREVUSspinalna muskulna atrofijaИПФ

Информациите на веб страницата имаат само информативен карактер и не можат да се сметаат како медицински совет.

КонтактВо светотlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeCovid-19ЛековиКариераНовостиПерсонализирана здравствена заштитаИзјава за заштита на приватностаПравна изјава