Добредојдовте во Рош Македонија

Рош воспостави повеќејазична телефонска линија (тел: +36 146 182 58; WhatsApp/SMS +36 707 177 394) и е-пошта ([email protected]) за пациенти и здравствени работници во или од Украина. Ќе се потрудиме на сите кои имаат потреба да им обезбедиме соодветни информации и поддршка.

Roche has established a multi-lingual global hotline (tel: +36 146 182 58; WhatsApp/SMS +36 707 177 394) and an email address ([email protected]) for patients and healthcare providers in or from Ukraine. We will do our best to provide everyone who is in need with the appropriate information and support.

За здравствени работници

Кариера

Информациите на веб страницата имаат само информативен карактер и не можат да се сметаат како медицински совет.

КонтактВо светотlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeCovid-19ЛековиКариераНовостиПерсонализирана здравствена заштитаИзјава за заштита на приватностаПравна изјава