Известување за нова адреса

Би сакале да Ве информираме дека новите канцеларии на РОШ Македонија ДООЕЛ Скопје се наоѓаат на адресата подолу:

Деловен центар Сити плаза

Улица Св. Кирил и Методиј бр. 7, кат 2

1000 Скопје

*Телефонските броеви и бројот на факсот остануваат непроменети.

Откриј повеќе

Контактирајте го Одделот за медицински информации

Информациите на веб страницата имаат само информативен карактер и не можат да се сметаат како медицински совет.

КонтактВо светотlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeCovid-19ЛековиКариераНовостиПерсонализирана здравствена заштитаИзјава за заштита на приватностаПравна изјава