Пронајдете работа и дознајте повеќе за возбудливите можности за кариера во Рош, една од водечките светски компании за здравствена заштита базирана на истражувања.

Редовно посетувајте ја оваа страница за нови огласи за вработување.

Запознајте се со можностите за развој на Вашата кариера во нашата компанија на Ви нудиме можност да се пријавите во глобалниот Roche Talent Pool.

Информациите на веб страницата имаат само информативен карактер и не можат да се сметаат како медицински совет.