За контакти

РОШ Македонија ДООЕЛ Скопје

Бизнис центар Настел

Ул. Максим Горки бр. 13

1000 Скопје, Република Северна Македонија

телефон

Контакт: 

Пријава на несакани ефекти од лек: 

Откриј повеќе

Информациите на веб страницата имаат само информативен карактер и не можат да се сметаат како медицински совет.

КонтактВо светотlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeCovid-19ЛековиКариераНовостиПерсонализирана здравствена заштитаИзјава за заштита на приватностаПравна изјава