Рош во офталмологија

Фокусирани сме на пионерски терапии за спречување на губење на видот, работиме на откривање и развивање иновативни решенија, со цел да ги редефинираме стандардите за грижа за луѓето кои живеат со оштетен вид.

Прочитајте повеќе за Рош во офталмологија на

Други терапевтски подрачја

Погледни ги сите терапевтски подрачја

Информациите на веб страницата имаат само информативен карактер и не можат да се сметаат како медицински совет.

КонтактВо светотlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeCovid-19ЛековиКариераНовостиПерсонализирана здравствена заштитаИзјава за заштита на приватностаПравна изјава