Терапевтски подрачја во кои ние истражуваме

Помина времето кога макотрпните процеси непотребно ја задушуваа креативноста во истражувањето. Ако нашите научници имаат одлична идеја, ќе се осигураме да имаат доволно флексибилност, ресурси и експертиза што е можно побрзо, за да ја испробаат. Само на тој начин можеме да пронајдеме иновации кои му се потребни на општеството.

Информациите на веб страницата имаат само информативен карактер и не можат да се сметаат како медицински совет.

КонтактВо светотlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeCovid-19ЛековиКариераНовостиПерсонализирана здравствена заштитаИзјава за заштита на приватностаПравна изјава