Канцер имунотерапија

Повеќе од 50 години, Рош создава терапии чија што цел е да го редефинираат третманот во онкологијата. Денес, инвестираме повеќе од било кога за да ја доближиме персонализираната имунотерапија до лицата кои се лекуваат од малигни болести.

видео

Патека PD-L1 / PD-1: Безбедносен пункт

Како имунотерапијата може да влијае на патеката PD-L1 / PD-1, овозможувајќи му на телото подобро откривање и борба против малигните клетки.

Ослободување на Т-клеточната армија

Откријте како нашиот тим за истражување и развој успеа да класифицира 200 познати типови на малигни болести во три примарни имунолошки профили.

Канцер имунотерапија и улогата на PDL-1

Улогата на имунолошкиот систем во заштита на телото од надворешни напаѓачи. PD-L1 може да им помогне на туморските клетки да го избегнат одговорот на имунолошкиот систем.

Повеќе прикази на случаи во онкологија

Погледни подетално во онкологијата

Откриј повеќе

Вовед во канцер имунотерапијатаИмунотерапијата во РошЦиклус на имунотерапијатаСоработници во истражувањатаБиомаркери кај имунотерапијатаЈа испишуваме книгата за имунотерапијаШто е потребно за да се биде голем научник

Информациите на веб страницата имаат само информативен карактер и не можат да се сметаат како медицински совет.

КонтактВо светотlinkedinfacebooktwitterinstagramyoutubeCovid-19ЛековиКариераНовостиПерсонализирана здравствена заштитаИзјава за заштита на приватностаПравна изјава